БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

середу, 14 жовтня 2020 р.

ВІТАЄМО З ДНЕМ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ

14 жовтня ми відзначаємо свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва та День захисника України. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір – це заступниця і покровителька наших захисників.
День захисника України – свято, що увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.
Захисники України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну.
ВІТАЄМО ВСІХ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ!!!
Щастя вам, здоров’я, наснаги та удачі. Хай мир і злагода запанує під небом України! Нехай овіяне славою свято додасть нам наснаги та оптимізму.
Також, сьогодні ми віддаємо данину шани і поваги тим, хто інтереси України, її державності поклали вище за власне життя, добробут і благополуччя своїх рідних і близьких. Схиляємо голови перед тими, хто довів високе звання захисника власною кров’ю і доземно вклоняємось тим, хто заплатив за це своїм життям. Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників української землі!
СЛАВА ГЕРОЯМ!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...