БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

неділю, 23 серпня 2020 р.

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Шановні читачі блогу! Сердечно вітаємо вас з Днем Державного Прапора України та із національним святом нашої державності - Днем незалежності України!
Ця визначна дата започаткувала нову епоху в житті нашої країни, законодавчо закріпила вікові прагнення народу до національного відродження, духовної свободи та економічного зростання.
Впродовж тисячолітньої історії однією з основоположних цінностей українців було прагнення свободи. Саме це спонукало їх в усі часи боротися за незалежність.
На початку XX століття, в часи Української революції 1917-1921 років, українці змогли відродити державність, а 24 серпня 1991 року Актом проголошення незалежності України вона була відновлена.
Ці визначні дати навіки увійшли в історію нашої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувавши нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпили його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи та культурного піднесення.
За роки незалежності виросло нове покоління українців. І саме вони виходили на Майдани, змінювали країну й нині ведуть її до Європи. Це нове покоління українців сьогодні захищає державу від ворога. Захищає найдорожчою ціною – ціною життя. Навіть тисячі слів буде замало, аби висловити вдячність за жертовність та подвиги українських військових, Героїв АТО, Героїв сьогодення! У день головного свята країни – низький уклін та щире спасибі всім, хто тримає мирне небо над Україною! Вічна шана тим, хто пішов на небеса заради незалежності!
Історично склалося, що напередодні Дня незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій та жовтий кольори неба і пшениці символізують небесну блакить та працелюбність українців. Сьогодні державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та гордістю за свій народ.
Українські державні символи, як і весь державотворчий спадок, є уособленням нашою величної історії, духовними та матеріальними носіями тисячолітніх традицій, предметом національної гордості і водночас упізнавальною всюди візитівкою та знаком єднання українців усього світу.
Ми усі прагнемо, щоб у домі панували щастя і добро, у суспільстві – згуртованість, на рідній землі – мир! Тож нехай ці величні свята вселяють гордість за увесь український народ, нашу країну, об’єднують всіх українців, дарують усім нам світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні.
Бажаємо всім міцного здоров’я, щедрої долі та добра. Нехай радість та достаток будуть у кожній родині. А над Матір’ю-Україною запанує мир!
Все в Україні буде добре, бо вона багата щирими, працьовитими та відважними людьми!
Я ВІРЮ! ТАК І БУДЕ!!!...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...