БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 13 серпня 2020 р.

70 РОКІВ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ В. М. КОЗЮРИ

Біобібліографічне досьє «Батько й син – історії славні літописці» : 70 років від дня народження В. М. Козюри. Цікаві і глибокі краєзнавчі дослідження родинного тандему – батька та сина Валерія та Ігоря Козюр, захоплюють з перших прочитаних рядків, збагачують новою інформацією про героїчне минуле Полтавщини, зокрема Лубенщини та Решетилівщини. Запропонований посібник адресується учням, молоді, бібліотекарям, краєзнавцям, та всім, хто бажає більше знати про свій рідний край. Матеріал не є вичерпним, використана література бралася з публікацій журналів та газет, довідників, збірників, книг авторів, які є в наявності Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва імені Олеся Гончара. 
Батько й син – історії славні літописці: біобібліографічне досьє / уклад. Ю. А. Новоселецька ; Полтавська обласна бібліотека для юнацтва ім. Олеся Гончара. – Полтава, 2020. – 24 с. : іл. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...