БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

середу, 26 вересня 2018 р.

ДО 70-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ПОЕТА ПОЛТАВЦЯ В. О. ТАРАСЕНКА

Посібник підготовлений до ювілею полтавського поета-лірика В. О. Тарасенка. Ми скрупульозно відшукували матеріали про його життя і творчість, на основі ДБА бібліотеки упорядкували списки поетичних, пісенних збірок письменника, віршів, пісень, які публікувались в колективних збірниках, на сторінках періодичних видань. Цікавими є думки, вислови про Володимира Олександровича, оцінка його творчості товаришами по перу, друзями, земляками, виокремлені в розділі. Окремим списком подані вірші-присвяти поетові. Бібліографічні описи документів розміщені у логічному порядку. У посібнику – п'ятнадцять розділів. Він не претендує на вичерпність. Життєвий і творчий шлях поета ще малодосліджений і ця розвідка буде скромним вкладом у бібліографію В. О. Тарасенка. Адресований посібник бібліотекарям, вчителям, краєзнавцям, студентам, старшокласникам.
"Я – українець, син святого краю, що не дає зрости у серці злу…": до 70-річчя від дня народження поета-полтавця В. О. Тарасенка, лауреата обласних премій : біобібліографічна розвідка / упорядник Н. М. Требіна; обласна бібліотека для юнацтва ім. О. Гончара. – Полтава, 2018. – 29 с. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...