БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

пʼятницю, 1 вересня 2017 р.

1 ВЕРЕСНЯ

Шановні педагоги, дорогі учні, студенти та батьки!
Прийміть найщиріші вітання з Днем знань! Життя кожного з нас нерозривно пов'язане з улюбленою школою, першим вчителем. І кожен раз початок нового навчального року викликає в нашій душі хвилювання і радісні спогади. 
Першого вересня оживають школи і гімназії, ліцеї і коледжі, вищі та середні навчальні заклади. У цьому році вперше продзвенить шкільний дзвінок для багатьох першокласників. Для них починається нове життя, повне відкриттів і цікавих подій.
А для вчителів, бібліотекарів, керівників освітніх установ День знань — не просто свято. Це і радісна зустріч з учнями, і новий етап в кропіткій, серйозної роботи, від якої залежить майбутнє нашої країни.
Нехай школа завжди залишається доброю, теплою домівкою, в якій завжди цікаво і затишно. Нехай День знань для першокласників, першокурсників, студентів і учнів, їх вчителів і наставників стане Днем великих надій!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...