БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

неділю, 25 грудня 2022 р.

ФЕНОМЕН ЖІНОЧОЇ ПРОЗИ

Як усім довести, що ти талановита? Досягти успіху! Так вже склалося, що жінкам пробивати собі дорогу завжди було непросто. Література – відображення стану суспільства, вона змінюється разом з ним. Письменник завжди передає у творах своє бачення світу, і чим незвичніше це бачення, тим більше запам'ятовується розповідь. Дуже складно вибрати "найкращих", "найуспішніших" або "найвпливовіших" письменниць. Кожна внесла в літературу дуже серйозний внесок, зміцнила статус жінок не тільки в письменницькій сфері, але в суспільстві в цілому. Вип. 5 покажчика продовжує висвітлювати твори авторів жінокпереможнець Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова". Покажчик буде в нагоді викладачам, студентам, бібліотекарям та всим тим хто цікавиться образом жінки в українській літературі.

Феномен жіночої прози : біобібліографічний покажчик / Полтавська обласна бібліотека для юнацтва імені Олеся Гончара ; уклад. О. Пошибайло. – Полтава, 2022. – Вип. 5. – 40 с.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...