БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

середу, 9 жовтня 2019 р.

ЩОБ ДІТИ БІЛЬШЕ ЗНАЛИ – Є ГАЗЕТИ І ЖУРНАЛИ


Останніми роками невиправдано зменшився інтерес до газет та журналів. Зміна життя вимагає добору сучасних цікавих художніх та науково-пізнавальних журналів, які б відповідали таким критеріям: як невеличкий обсяг, художнє оформлення та стисла аналітична інформація. Саме на цій темі присвячений бібліотечний урок, на який 8 жовтня завітали учні 6-х класів ЗОШ № 16.
Мета уроку – розширити знання учнів про періодичну пресу, про їх поділ на декілька типів: за періодичністю виходу; за форматом; за тематикою (літературні, мистецькі, сатиричні, релігійні, політичні тощо); за характером подачі інформації; пов'язані з фахом; орієнтовані на певний вік (Юний натураліст, Юний художник, Малятко, Право України); часописи, що висвітлюють діяльність організацій – культурних, релігійних та ін. (Кур'єр Юнеско). Також важливо вміти самостійно користуватися ними при складанні списків використаної літератури та для розширення кругозору.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...