БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

пʼятницю, 19 квітня 2019 р.

ІНФОРМАЦІЙНИЙ КАСКАД ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ-ФІЛОЛОГІВ

18 квітня 2019 року до бібліотеки завітали вчителі української мови і літератури області, які проходять проблемне навчання у Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені М. В. Остроградського.Для них був влаштований відкритий перегляд романів, повістей, оповідань українських письменників, в т.ч. уродженців краю, які вивчаються у шкільній програмі, їх твори, рекомендовані для позакласного читання та літературні портрети, есе, художньо-документальні матеріали про них. 
Голова Полтавської організації Національної спілки письменників України Н. В. Трикаш (Кірячок) презентувала перший випуск літературного журналу "Полтавська криниця", відповіла на запитання присутніх про авторів, представлених у ньому, означила рубрики, періодичність "дітища" полтавських письменників, а також прочитала свої поетичні твори. 
Присутні раді були познайомитись із молодою письменницею Оленою Колінько та її творчим доробком. 
Вчителям також були представлені нові книги полтавських письменників, удостоєні останнім часом Всеукраїнських, обласних літературних премій та відзнак. Були рекомендовані, підготовлені бібліографами-краєзнавцями, біобібліографічні покажчики, розвідки до ювілеїв письменників-земляків. 
Зацікавила філологів і нова фахова література, на якій акцентувала увагу завідувачка відділом читальних залів О. М. Бондар. 
Гості отримали візитки, рекламну продукцію бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...