БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

середу, 25 січня 2017 р.

КРИЛАТІ ВИСЛОВИ З "АЛІСИ В КРАЇНІ ЧУДЕС..."

185 років від дня народження Льюїса Керролла
Видатний англійський письменник та математик. Справжнє ім'я цієї незвичайної людини - Чарльз Латвідж Доджосон. Всесвітньо відомий псевдонім професора математики Доджсона було утворено такою вподобаною письменником грою слів. А саме, англійське Charles Lutwidge спочатку було задаптовано до латини.
Після цього отримане ім'я Carolus Ludovicus Доджсон переклав англійською і переставив слова місцями, якими світові Lewis Carroll - Льюїса Керрола. Найвідоміші літературні твори Керролла: "Пригоди Аліси у Дивокраї" і продовження "Аліса в Задзеркаллі". Давайте пригадаємо найвідоміший твір Льюїса Керролла.
Цитати та крилаті слова з "Аліса в країні чудес" дуже популярні, тому що навряд чи знайдеться людина, яка жодного разу не чула б про цей чудовий твір. Дивлячись на вражаючих героїв і чуючи їх цитати, на розум приходять думки про те, що все в цьому житті не так вже й погано і завжди є місце диву і незвичайним пригодам. Прекрасні цитати дають надію на цікаве життя і допомагають людям повірити в казки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...