БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 22 березня 2018 р.

ЦІКАВІ САЙТИ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ

Інформаційно-ресурсний портал для молоді http://molodistua.org/
Портал містить інформацію про молодіжне середовище України, молодіжні та дитячі організації, ресурси для навчання молоді для отримання нових знань та формування навичок, які потрібні молодій людині для успіху в 21 столітті.
Ви знайдете в розділах Порталу: відомості про основні напрямки молодіжної політики в Україні, ресурси та можливості налагодження молодіжної співпраці на міжнародному рівні, відомості про діяльність молоді в різних регіонах країни, різноманітні навчальні курси для молоді, які допоможуть іти в ногу з часом та ефективно, у стислі терміни досягати результатів.
На Порталі ви можете взяти участь в Опитуванні з молодіжних та суспільних проблем, що допоможе визначати потреби та пріоритети молоді. Завжди знайдете нову цікавинку для дозвілля та розваг.
Вільний молодіжний портал. http://fri.net.ua/index.php
Це сайт для сучасної молоді, яка прагне бути корисною в суспільстві. Бажаючі можуть поділитися своїми знаннями, досягненнями, взяти участь у тренінгах, конкурсах.
Інтернет-журнал для молоді: поради, дозвілля, музика, репортажі, навчання, статті. http://molodi.in.ua/
Хочете створити цікавий проект чи розділ на основі MOLODI? Додати свою статтю? Дізнатися про останні новини? Тоді швидше відкривайте сторінки Інтернет-журналу.
Сайт клубу "Компас". http://www.compass.org.ua
Наметові дитячі табори, туризм та змагання, походи та екскурсії, участь у молодіжних, соціальних та міжнародних програмах, тренінги та семінари, а також активний відпочинок для дорослих та дітей!
Портал для школярів та студентів "LastLesson" http://lastlesson.org
Сайт містить базу ВНЗ України та світу (опис, структура, рецензії, коментарі), базу шкіл найбільших міст й чимало сервісів покликаних спростити навчання.
Студентський портал UaStudent.com http://uastudent.com
UaStudent.com це портал знань, який створений для полегшення життя українських студентів.
Українська навчальна компанія STUDY.UA. http://www.au-pair.com.ua/Work_and_Travel/
Work and Travel USA - це найпопулярніша сезонна програма для українських студентів в Америці. Програма Work and Travel USA дає можливість студенту літом провести від 2,5 до 4-х місяців в США, працювати в американській компанії, гарно вивчити мову, а також ще цілий місяць вільно подорожувати по Америці.
Освітньо-навчальний портал «Моя освіта». http://moyaosvita.com.ua/literatura/
Всі учбові матеріали на українській мові знаходяться на цьому сайті — реферати, конспекти лекцій, шпаргалки та корисні поради.
Український Центр Оцінювання Якості Освіти. http://testportal.gov.ua
Український центр оцінювання якості освіти проводить підготовку до проведення та організовує проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...