БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

середу, 10 січня 2018 р.

ДО 100-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ОЛЕСЯ ГОНЧАРА

У бібліографічному покажчику зібрана література про життя і творчість видатного письменника-полтавця, громадсько-культурного діяча, лауреата Державних премій СРСР, УРСР, Героя України О. Т. Гончара, наявна у фондах Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара. В ньому представлені багатотомні видання, окремі видання творів письменника, публікації їх у збірниках та періодиці. Матеріали розміщені у відповідних розділах, а у їх межах – за алфавітом авторів і назв або у зворотно хронологічному чи логічному порядку. Хронологічні рамки для важливих, цінних статей з періодики – 20-22 роки, для книг – 30-40 років. Покажчик доповнений книгами та матеріалами з періодики за 2008-2017 рр. Бібліографічний посібник адресований бібліотечним працівникам, викладачам, вчителям, студентам, старшокласникам, краєзнавцям, усім, хто цікавиться життям і творчістю нашого земляка.
Високих літ високий лет. До 100-річчя від дня народження О. Т. Гончара (1918–1995) : коментований бібліографічний покажчик / упорядник Л. І. Картальова, доповнення, редагування Н. М. Требіної; Полтавська обласна бібліотека для юнацтва ім. Олеся Гончара. – 2-е вид, доопр. і доп. – Полтава, 2017. – 52 с.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...