БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

неділю, 28 липня 2019 р.

СВІТ НА ДОЛОНІ

Хало О. І. Світ на долоні : вибране / О. І. Хало. - Полтава : Дивосвіт, 2018. - 152 с. 
Книга письменниці з Лубен Ольги Хало "Світ на долоні"(вибране) складається з віршів різних років. Це ліричні твори, сповнені закоханості у красу природи, людських почуттів та високого патріотизму. Вони настроюють людину на мажорний лад, адже просякнуті оптимізмом, вірою у те, що ось завтра буде краще, що дуже важливо, особливо в наш час.
Ольга Хало має неабиякий хист до поетичної творчості. ЇЇ образний ряд не схожий на інші, має яскраво виражене українське коріння. Це справжня високохудожня поезія. Вона яскрава за своєю сутністю і доступна за змістом. Тут немає незрозумілих мовних конструкцій, вірші написані легко і просто, кожний має свою мелодику, близьку читачеві без особливої культурної підготовки. Такі вірші не просто можна читати, їх легко запам’ятовувати. Більшість з них можна розібрати на цитати для того чи іншого заходу, проведення уроку в школі, присвяченого рідному Полтавському краю.
Книгу видано у Видавництві "Дивосвіт" тиражем 300 примірників на замовлення Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської облдержадміністрації за планом випуску соціально значущих видань.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...