БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 16 лютого 2017 р.

ЧИТАЙТЕ УКРАЇНСЬКЕ!

Валентин Чемерис (нар. 1936 році селі Заїченці Семенівського р-ну Полтавської області) – відомий український письменник, автор історичних і фантастичних романів, які вже стали культовими: "Смерть Атея", "Фортеця на Борисфені", "Ольвія", "Генерали Імперії", "Ордер на любов", "Ярославна", "Ваші пальці пахнуть ладаном", "Марина – московська".
Але читачі знають Чемериса і як автора оповідань – хронік, казок, легенд, – у яких він небайдуже та неупереджено розповідає не тільки про минуле, але й про сучасне життя. 
Чемерис В. Л. Аравійська пустеля / Валентин Чемерис. – Харків: Фоліо, 2016. – 443 с. 
У цій книжці дорослих і дітей зацікавить погляд автора на події, які відбувалися в різні роки, – з проекцією на сьогодення. Своєрідна мандрівка Україною разом з письменником стане справжньою екскурсією із захоплюючими краєвидами та цікавими розповідями, якими Валентин Чемерис начебто стверджує, що доля однієї людини, її почуття та думки так само важливі, як доля народів, події, з яких потім твориться історія.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...