БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 21 листопада 2019 р.

КНИГИ ДЛЯ ДІТЕЙ

Неймовірне число подій відбувається в житті молодих людей. Випробування Любов’ю, Дружбою, Грошима, Славою, Успіхом. Як вони витримають ці іспити, чи впораються? Впораються. Тому що вони – Диваки від слова «диво». Їх легко впізнати, тому що вони завжди з’являються в потрібну хвилину: віддають останнє заради дружби, роблять неможливе заради кохання. Вони просто допомагають словом і ділом, даруючи світло і тепло, а іноді просто не проходять мимо.
Ігнатова Н. Диваки: романт. історія для дорослих дітей / Н. Ігнатова. – Донецьк: ПП «ЦСО», 2012. – 288 с.


13-річним героям оповідань Оксани Сайко доводиться – може вперше в житті і часто в драматичних ситуаціях – зробити рішучий вибір на користь або добра, або зла. Так вони пізнають людей і пізнають себе. Які методи годяться в боротьбі за перемогу на конкурсі краси? Що робити, коли товариші в біді – бігти за дорослими чи намагатися рятувати самому? Чим «віддячити» не надто доброзичливому учителеві – осудом, а чи співчуттям?..
Сайко О. Новенька та інші історії / О. Сайко. – Львів: Видавництво Старого Лева, 2012. – 185 с.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...