БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

вівторок, 11 червня 2019 р.

ТОП-10 "ВСЕУКРАЇНСЬКОГО БІБЛІОТЕЧНОГО БІБЛІОГРАФІЧНОГО РЕЙТИНГУ - 2018

Приємні моменти з життя сектору краєзнавчої літератури та бібліографії Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара. Наше видання увійшло до ТОП-10 "Всеукраїнського бібліотечного Біографічного рейтингу - 2018". Йдеться про видання:
категорія “Збірник біобібліографічних матеріалів”:
Всеукраїнський бібліотечний «Біографічний рейтинг - 2018" який заснований Національною бібліотекою України імені В. І. Вернадського з нагоди 100-річчя біографічної комісії УАН та 25-річчя Інституту біографічних досліджень з метою виявлення і популяризації спадщини в області біографістики і біографіки вчених, краєзнавців і бібліологів України.
Цьогоріч у 7-ми номінаціях були представлені 238 видань із 33 міст України. 
Поряд із виданнями знаних видавництв були представлені видання понад 60-ти бібліотек із усіх областей України та видання краєзнавців-біографістів.
Експертну раду Рейтингу склали 34 провідних фахівців із біографіки, біографістики та інших споріднених історичних дисциплін, які представляють 10 наукових центрів країни. Серед них 20 докторів наук (історичних, філософських, філологічних, із соціальних комунікацій, педагогічних), 14 професорів, членів-кореспондентів кількох вітчизняних і зарубіжних Академій Наук.
Пропонуємо ознайомитись з відзначеним збірником у нашій книгозбірні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...