БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

вівторок, 19 лютого 2019 р.

ДЕНЬ ІНФОРМАЦІЇ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ

18 лютого 2019 року до бібліотеки завітали вчителі світової літератури області, які проходять проблемне навчання в Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені М. В. Остроградського.
Для них був влаштований відкритий перегляд романів, повістей, оповідань класиків зарубіжної літератури, які вивчаються в шкільній програмі та літературних портретів, есе, художньо-документальних творів про них. 
Про ювілеї видатних письменників світу у 2019 році, полтавський слід у їх житті і творчості, відображення матеріалів у бібліографічних джерелах йшлося в інформаційному огляді, який провела провідний бібліограф-краєзнавець Н. М. Требіна. Нею була представлена бібліографічна продукція сектору краєзнавчої літератури та бібліографії, присвячена зв'язкам О. С. Пушкіна, М. В. Гоголя, І. О. Буніна , інших літераторів з Полтавщиною.
Провідний бібліотекар відділу читальних залів О. О. Поліщук напередодні ювілею М. В. Гоголя зацікавила присутніх дослідженням доктора філософії, професора Національного університету "Острозька академія" П. М. Кралюка "Таємний агент М. Гоголь або про що розповідає "Тарас Бульба"" та проінформувала філологів про нові фахові видання. 
Провідний бібліотекар відділу обслуговування користувачів О. О. Матвєєва цікаво, з гумором розповіла про книжковий фонд відділу, особливості нових надходжень книг зі світової класики та сучасних авторів, презентувала книжкові виставки та відкриті перегляди літератури у структурному підрозділі. 
Вчителі були вражені кількістю та якістю фахових періодичних видань, отримуваних бібліотекою, про які йшлося в інформаційному огляді провідного бібліотекаря сектору періодики та документів іноземними мовами Г. В. Гайдученко. 
Долучилася зі своєю інформацією для вчителів і провідний бібліотекар відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Т. В. Нестулова.
Наші гості отримали рекламну продукцію бібліотеки та візитки, фотографували те, що їх цікавило і були дуже вдячні бібліотечним працівникам.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...