БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 27 грудня 2018 р.

СТЕПАН ВАСИЛЬЧЕНКО

Біобібліографічне видання присвячене українському письменникові С. В. Васильченку (справжнє прізвище – Панасенко), у житті і творчості якого є полтавський слід. Протягом трьох десятиліть Степан Васильович звертався, як до життєдайного джерела, до образів, котрі з дитячих років спостерігав у селянському оточенні, яскравими фарбами буяла у його творах українська природа, відлунювала народна пісня. У пам'ятці десять розділів, які розкривають різні сторони життя і творчості прозаїка. Подається вибірковий список літератури, наявної в нашій бібліотеці та обласній універсальній науковій бібліотеці імені І. П. Котляревського. Адресована вона бібліотекарям, вчителям, краєзнавцям, старшокласникам...
Людина чистих, високих ідеалів…: до 140-річчя від дня народження видатного майстра прози С. В. Васильченка : біобібліографічна пам'ятка / упорядник Н. М. Требіна ; обласна бібліотека для юнацтва імені О. Гончара. – Полтава, 2018. – 28 с.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...