БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

понеділок, 3 вересня 2018 р.

ДИВОВИЖНО ТАЛАНОВИТЕ ПОДРУЖЖЯ – ДЗЮБИ СЕРГІЙ І ТЕТЯНА – ЛАУРЕАТИ МІЖНАРОДНОЇ ПРЕМІЇ АВТОРСЬКОЇ ПІСНІ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СИМОНЕНКА

Подружжя відзначене за чудову пісню "Білі ангели". Музику на вірш Тетяни "Сніг лапатий – син слухняний віхоли...", перекладений багатьма мовами світу, створив наш земляк з Пирятина Сергій Дзюба. 
Проникливо та чарівно пісню "Білі ангели" співають Інна й Тетяна Чабан, переможці багатьох міжнародних і всеукраїнських мистецьких конкурсів та фестивалів. 
Міжнародну премію авторської пісні ім. Василя Симоненка (нашого славного полтавця!) заснували громадські організації з Волині ("Чумацький віз") і Придесення ("Криниця") з метою популяризації в Україні і за кордоном справді талановитих сучасних українських пісень, які поєднують прекрасну, глибоку, милозвучну поезію та гарну, оригінальну мелодію, яка легко запам’ятовується. 
Працівники Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара від усієї душі вітають достойних лауреатів! У нас є інформація, що полтавець Сергій Дзюба готує до друку збірку зі ста своїх пісень "Примчу на білому коні", де будуть представлені як пісні на поезії Сергія (зокрема, створені разом із відомими композиторами), так і пісні на вірші українських і зарубіжних поетів, музику до яких написав талановитий Сергій Дзюба. 
Також Сергій і Тетяна Дзюби вже вдруге поспіль стали нещодавно переможцями Загальнонаціонального конкурсу "Українська мова – мова єднання!". Обдарованих поетів із Чернігова відзначено за їхні нові поетичні книжки, які побачили світ у різних державах світу, зокрема в Чехії і Білорусі. Організатор конкурсу – Національна спілка журналістів України. 
Дивуємось невичерпному джерелу талантів рідного полтавського краю ! Успіхів Вам Дзюби, наснаги і нових звершень! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...