БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 9 серпня 2018 р.

СТАРОЖИТНОСТІ ПОСУЛЛЯ

Старожитності Посулля = Anti quities of the Sula Regions. Пам’яті С. К. Кульжинського (1867–1943): збірник на у кових праць / Центр пам’ятко знавст ва НАН України і УТОПІК; Центр охорони та досліджень пам’яток археології Управління культури Полтавської облдержадміністрації; управління культури і мистецтв виконкому Лубенської міськради; Лубенський краєзнавчий музей [відп. ред. Суп ру ненко О. Б.; редкол. : Біляєва С. О., Ковальова І. Ф., Кулато ва І. М. та ін.]. – К. : Центр пам’ят кознавства НАН України та УТОПІК, 2017. – 184 с.
В книзі вміщені статті музейників та археологів – дослідників старожитностей Посулля і музейних колекцій. Особлива увага в роботах приділена науковій та музейній спадщині відомого лубенського етнографа, краєзнавця і педагога Сергія Климентійовича Кульжинського (1867–1943), світлій пам’яті якого присвячений цей збірник. Для археологів, істориків,  працівників музеїв і крає знавців, усіх, хто цікавиться стародавньою історією Посулля і Полтавщини.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...