БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

понеділок, 2 липня 2018 р.

ЛІТЕРАТУРНА ПАРОСЛЬ ТРЕТЬОГО ТИСЯЧОЛІТТЯ

Довідник містить відомості про молодих полтавців, які удостоєні за свою творчість Всеукраїнських літературних премій, відзнак конкурсів(за останнє десятиліття).
Матеріал відбирався скрупульозно, але, на жаль, відомості про лауреатів і їхню творчість не є вичерпними. До кожної персоналії у логічній послідовності подаються короткі списки літератури.
Матеріали розміщені за алфавітом премій і конкурсів, подається логотип, екскурс в їх історію, у межах нагороди – за роками присудження. Деякі молоді автори відзначені декількома преміями і відзнаками, тому біографічні матеріали про них подаються один раз.
Літературна паросль третього тисячоліття: молоді письменники і літератори краю – лауреати Всеукраїнських премій і конкурсів (за останні десять років) : біобібліографічний довідник / упорядник Н. М. Требіна; Полтавська обласна бібліотека для юнацтва ім. О. Гончара. – Полтава, 2018. – 28 c.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...