БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

пʼятницю, 13 квітня 2018 р.

ОЛЕСЯ МІФТАХОВА (КОТЛЯР) З КРЕМЕНЧУКА – ПЕРЕМОЖНИЦЯ ДВОХ КОНКУРСІВ В НОМІНАЦІЇ "ПОЕЗІЯ"

Конкурс рукописів "Гранослов" оголосив список переможців. Результати голосування журі були оприлюднені в офіційній групі конкурсу у Facebook.
Номінація "Поезія":
Дипломанти, в т. ч: 
Олеся Міфтахова (Котляр) (Полтавська область) 
Довідка: Літературний конкурс "Гранослов" – щорічний міжнародний конкурс найкращих творів молодих українських літераторів. Започаткований у 1991 році Національною спілкою письменників України та Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту. 
Відновлений у 2015 році після семирічної перерви.
На конкурс представляються твори дітей та молоді віком до 30 років, що мешкають в Україні та за її межами.
Стали відомі імена переможців II Всеукраїнського конкурсу кращих творів на сільську та аграрну тематику ім. Григора Тютюнника 2018 року
Літературний конкурс ім. Григора Тютюнника проводять Аграрна партія України, видавництво «Самміт-книга» та Українська бібліотечна асоціація. Він уже другий рік поспіль відкриває світу нові імена молодих авторів віком до 35 років.
У номінації "Поезія" перемогла 30-річна Олеся Міфтахова (м. Кременчук, збірка "Достигають яблука"). За освітою вона економіст, однак себе бачить саме в поезії. Раніше вже брала участь у низці літературних конкурсів.
"Для мене головне в цьому конкурсі те, що тепер я зможу бути не лише почутою, але й прочитаною", – каже Олеся. 
До журі конкурсу на чолі з відомим поетом Іваном Драчем і лідером Аграрної партії Віталієм Скоциком увійшли: Леся Мудрак – письменниця, громадський діяч; Іван Степурін – директор видавництва «Самміт-книга»; Лариса Кадочнікова – народна артистка України; Влада Литовченко – громадський діяч, голова Ради Аграрної партії з питань культури і духовності; Сергій Куліда – головний редактор газети «Літературна Україна»; Євген Букет – головний редактор газети «Культура і життя»; Андрій Щекун – генеральний директор державного підприємства «Газетно-журнальне видавництво».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...