БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

вівторок, 20 березня 2018 р.

УВАГА!!! КОНКУРС

Культурна спадщина та видатні постаті краю — конкурс наповнення україномовного розділу Вікіпедії матеріалами про об'єкти культурної спадщини українських етнічних територій: визначне місце, споруду (витвір), комплекс (ансамбль), їхні частини, пов'язані з ними рухомі предмети, а також території чи водні об'єкти, інші природні, природно-антропогенні або створені людиною об'єкти незалежно від стану збереженості, що донесли до нашого часу цінність з археологічного, естетичного, етнологічного, історичного, архітектурного, мистецького, наукового чи художнього погляду і зберегли свою автентичність, а також про відомих людей. В рамках конкурсу будуть охоплені в першу чергу регіони України — але учасники можуть також створювати статті про українські етнічні території за межами України.
Конкурс організований ГО «Вікімедіа Україна». Головний інформаційний партнер — Українська бібліотечна асоціація, Молодіжна секція Української бібліотечної асоціації.
Мета конкурсу: Сприяти поширенню знань про культурну спадщину, про видатних постатей та уроженців краю завдяки використанню он-лайн ресурсів Вікіпедії, сприяти поширенню інформації про ресурси Вікіпедії серед користувачів бібліотеки та місцевої громади, показати важливість знань, що накопичуються і зберігаються в бібліотеці у вигляді друкованих джерел інформації, їх вплив на формування контенту он-лайн ресурсів, навчання бібліотекарів та відвідувачів бібліотек редагуванню Вікіпедії.
Коротка адреса сторінки: biblio.wikipedia.org.u

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...