БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

пʼятницю, 26 січня 2018 р.

"ЛИСТИ ДО ОЛЕСЯ ГОНЧАРА" УДОСТОЄНІ МІЖНАРОДНОЇ ПРЕМІЇ ІМ. П. КУЛІША

Степаненко М. І.
Міжнародну літературно-мистецьку премію ім. П. Куліша за 2017 рік отримав ректор Полтавського національного педагогічного університету ім. В. Г. Короленка М. І. Степаненко за упорядкування двотомника "Листи до Олеся Гончара".
Кандидатуру мовознавця, літературознавця, публіциста Миколи Степаненка на здобуття премії висунула Міжнародна літературно-мистецька Академія України, яка об'єднує 155 відомих письменників, перекладачів, науковців, журналістів та громадських діячів із 55-ти країн світу.
Працівники Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Олеся Гончара сердечно вітають Миколу Івановича з отриманням високої нагороди і висловлюють щиру вдячність за послідовну роботу з дослідження спадщини письменника, ім'я якого уже двадцять років носить наша книгозбірня.
Запрошуємо користувачів ознайомитись з унікальним виданням, подарованим нашій бібліотеці упорядником:
  • Листи до Олеся Гончара : у 2-х кн. / упоряд., автор передм., приміт. і комент. М. І. Степаненко. – К.: Сакцент Плюс, 2016.
      Кн. 1. – 736 с.
  • Листи до Олеся Гончара : у 2-х кн. / упоряд., автор передм., приміт. і комент. М. І. Степаненко. – К.: Сакцент Плюс, 2016.
       Кн. 2. – 736 с.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...