БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 19 жовтня 2017 р.

ПОЛТАВЦІ - ЛАУРЕАТИ МІЖНАРОДНОЇ ЛІТЕРАТУРНО-МИСТЕЦЬКОЇ ПРЕМІЇ ІМЕНІ ГРИГОРІЯ СКОВОРОДИ

Біобібліографічний посібник, підготовлений на пошану великого краянина, подає відомості про лауреатів-полтавців, які в різні роки були удостоєні премії. З різних причин премія присуджувалась не щорічно. Відомості про лауреатів, їхню творчість не є вичерпними. До кожної персоналії у логічній послідовності подаються короткі списки літератури. Матеріали подаються за хронологією її присудження, відомості про лауреатів 2013- 2015 рр. не публікувались у пресі, вони взяті з мережі Інтернет. Допоміжний апарат – зміст, іменний покажчик лауреатів премії. Адресується біобібліографічне досьє бібліотечним працівникам, краєзнавцям, викладачам, вчителям, студентам, старшокласникам.
Шанує мудреця нова Вкраїна…: полтавці – лауреати Міжнародної літературно- мистецької премії імені Григорія Сковороди. До 25-річчя її заснування та 295-річчя від дня народження філософа, поета, педагога : біобібліографічне досьє / упорядник Н.М. Требіна; Обласна бібліотека для юнацтва ім. Олеся Гончара. – Полтава, 2017. – 28 с. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...