БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

суботу, 1 квітня 2017 р.

НАЗВАНО ЛАУРЕАТІВ МІЖНАРОДНОЇ ЛІТЕРАТУРНО-МИСТЕЦЬКОЇ ПРЕМІЇ "СВІТ ПОГРАНИЧЧЯ"

Цьогорічними лауреатами, в тому числі, стали:
1. Письменники, перекладачі Тетяна і Сергій Дзюби (Україна) – за визначну перекладацьку діяльність.
Ця відзнака заснована 2015 року громадськими організаціями "Пам'ять безкордонів" та "Чумацький віз" – із метою відзначення українських і зарубіжних письменників, науковців, перекладачів, митців та людей, які сприяють розвитку національних мистецтв і взаємному обміну культурними цінностями, роблячи їх загальнолюдським набутком.
Серед лауреатів попередніх років – українські письменники, перекладачі Анна Багряна та Віктор Мельник; письменники Димитр Христов (Болгарія), Кшиштоф Савіцкі і Войцех Пестка (Польща) та перекладач Рита Кіндлерова (Чехія).
Нагадаємо користувачам, що Сергій Дзюба, уродженець м. Пирятин Полтавської області, член Національної спілки письменників України, нині мешкає у м. Чернігові. Як лауреат численних міжнародних, всеукраїнських, регіональних премій був неодноразово представлений на сторінках блогу.
Пане Сергію, прийміть найщиріші вітання від земляків-полтавців!
Горді з того, що Ваш письменницький, перекладацький талант визнаний не тільки на теренах рідного краю, України, але і багатьох країн світу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...