БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

вівторок, 14 березня 2017 р.

ЧИТАЙТЕ УКРАЇНСЬКЕ... КАЛЕЙДОСКОП ЖИТТЯ

Калейдоскоп життя [Текст] : [оповідання]. Кн. 1. - [К.] : Редакція Міли Іванцової : Сучасна українська література, [2016]. - 320 с. 
Оповідання п’яти уже відомих читачам українських авторів, написані ними в різні роки, не поєднані спільною темою. Вони показують багатогранність нашого життя, а також багатогранність таланту авторів збірки. В оповіданнях є радість і сум, іронія і жарт, кохання і непрості життєві ситуації, є чоловіки, жінки, діти, тварини, фантазії автора, вигадані істоти, проза життя і високі переживання. В них багато людської мудрості, ненав’язливої і ліричної. Але немає безвиході, навіть коли сльози навертаються на очі. Ця збірка — про наше життя, яке триває і дуже залежить від нашого з вами ставлення до світу, до людей, до самих себе. Для широкого кола читачів. Редакція Міли Іванцової Книга перша "П’ЯТЬ ЗІРОК" - це серія збірок "малої прози", що складаються з оповідань п’яти вже відомих українській читацькій аудиторії і шанованих нею авторів. Кожна книга – це можливість для читача побачити і відчути навколишній світ через призму його сприйняття п’ятьма людьми різного віку, статі, життєвого досвіду, знову зустрітися з улюбленими авторами чи відкрити для себе нових. Формат збірки не обмежує авторів однією визначеною темою, важливим є світогляд та майстерність яскравих і талановитих особистостей. Таким чином ми пропонуємо своєрідний калейдоскоп від Майстрів Пера, чиї око і душа небайдуже і позитивно сприймають наше буття. Рекомендовано для широкої читацької аудиторії.
Автори: Дара Корній, Євгенія Кононенко, Наталка Доляк, Ольга Деркачова, Андрій Процайло

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...