БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

вівторок, 7 березня 2017 р.

ПРИВІТАННЯ З 8 БЕРЕЗНЯМ


Любі подруги! 
Вірні читачки нашого блогу 
"Світ бібліографа"!
Наш колектив Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара щиро вітає вас з Міжнародним жіночим днем  і приходом весни – пори надій, мрій і сподівань! Пори, коли ми ніби розквітаємо: прагнемо скинути набридлі теплі пальта, минулі роки і зайві кілограми, позбутися всіх проблем у голові й душі. Дивно, але нам це вдається! Тому що, як сказав Оноре де Бальзак, "сильна жінка у її постійному перевтіленні".
Адже усе найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського. Бажаємо Вам міцного здоров'я, великого жіночого щастя, добра, любові. Нехай у Вашому домі панують мир, спокій та добробут, а Ваші серця будуть зігріті теплом та повагою рідних і близьких. Нехай кожен Ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму.
Ще раз зі святом вас, любі читачі нашого блогу! З весняним оновленням!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...