БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

вівторок, 28 лютого 2017 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ ВІД МАРИНИ СМАГІНОЇ

27 січня в Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва імені Олеся Гончара перед полтавською аудиторією дебютовала зі своїм романом-фентезі "Волковиці" юна, чарівна, молода письменниця Марина Смагіна.
Молода авторка родом з Херсонщини,  навчається в Києві, має ступінь бакалавра за спеціальністю «міжнародні відносини» (КНУ ім. Тараса Шевченка), вивчає англійську та китайську мови. Пише вірші, займається журналістикою. Дипломант конкурсу "Коронація слова" 2016 – спецвідзнака від Дари Корній  за українське сучасне фентезі.
На презентації в бібліотеці був аншлаг: окрім постійних читачів, до нас завітали учні 11 класу  школи №18. Для школярів це була надзвичайно пізнавальна зустріч, оскільки пані Марина лише на декілька років старша за них і спілкувалася з учнями «на

одній хвилі».
Пані Марина розповіла про те, як виникла ідея написання книги, які почуття переповнювали авторку в очікуванні виходу книги. Марина Смагіна розповіла історію загубленого карпатського села, яке має свою страшну таємницю. Волковиці не так просто знайти, а якщо вже знайшов, то покинути не зможеш, не відпустить тебе село. Це історія про те, що за свої бажання та вчинки необхідно розплачуватись, і інколи ціна буде аж занадто високою, про первісну магію гір, про надзвичайну силу рідної крові і, звісно, про кохання.
Ведуча зустрічі Піскова Вікторія Олегівна зачитала уривок з твору, порівнюючи образи героїв книги. 

Знайомлючись з книгою   поглинаєшся у твір, у світ емоції, краси природи, яку вона описує. А найцікавіше те, як ловить себе на думці, що впізнаєш у цьому уривку, що зачитувала ведуча реальну красу Карпат.
Після спілкування з публікою у форматі запитання-відповіді усі мали можливість придбати книги, а Марина Смагіна подарувала своїм вдячним читачам автограф  та фотосесії.

Отже, приходьте, читайте книгу 
"Волковиці" Марини Смагіної.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...