БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

пʼятницю, 3 лютого 2017 р.

5 КНИГ ЯКІ ТРЕБА НАРЕШТІ ПРОЧИТАТИ У 20 РОКІВ

Сучасний світ поставив нас перед вибором: друкована книга чи електронна? Однією з переваг електронних книг є їхня компактність. Це ціла бібліотека, яку можна носити в сумці - достатньо завантажити обраний твір в Інтернеті. Однак люди все йдуть до книжкових крамниць і бібліотек, тож можна зробити висновок, що друковане слово продовжує жити! Залишилося лише вибрати, що почитати в бібліотеці.
Ремарк, Эрих Мария. Жизнь взаймы : История одной любви [Текст] : роман / Э. М. Ремарк. - Днепропетровск : [б. и.], 1991. - 204 с. : ил.
А ти знаєш як це, коли втрачати вже нічого? Автогонщик Клерфе везе з туберкульозного санаторію смертельно хвору пацієнтку Ліліан. Вона знає, що жити їй залишилося зовсім небагато й мріє провести цей часцікаво та незвично. Це історія, що розриває тебе на частини, а потім знову збирає в єдине ціле. Вона  вчить цінувати життя та не боятися смерті.
Ли, Х.  Убить пересмешника... [Текст] : роман / Х. Ли; пер. с англ. - М. : Детская литература, 1986. - 270 с. : ил
Легка книга про дорослішання маленької дівчинки та її пригоди, веселощі, стосунки з однолітками. Непосидючій малечі доведеться дізнатися багато нового: зокрема, про те, що життя буває несправедливим до дітей, слабких людей і темношкірих. Утім, доброта, співчуття й взаємодопомога залежить не від кольору шкіри, соціального статусу чи суспільної думки. Тільки від людської душі.
Митчелл, М. Унесенные ветром [Текст] : роман : 2 кн. / М. Митчелл. - М. : Логос, 1991, - 606 с.
Дія романа відбувалася на мальовничому Півдні США під час Громадянської війни - одного з найскладніших періодів в історії країни. Яскрава головна героїня намагається знайти себе. а долі людей, яких захопив могутній вихор історичних подій, розкривається в новому світлі.

Кинг, Стивен. Рита Хейуорт и спасение из Шоушенка ; Способный ученик : роман / С. Кинг ; пер. с англ. - М. : АСТ, 2000. - 304 с.
Якщо і якийсь момент ви почнете сумніватися в силі людського духу, просто прочитайте цю книгу. Це історія про невинну людину, засуджену до вічного ув'язнення в тюремному пеклі, історія виживання там, де вижити практично неможливо. Найвеличніша повість про втечу та порятунок.
Паланик, Чак. Бойцовский клуб [Текст] : роман / Ч. Паланик ; пер. с англ. Кормильцева И. - М. : АСТ, 2004. - 345 с.
Це книга про свободу та пошук власного "Я". Ми живемо в полоні речей, суспільної думки, практично в усіх ідентичні свою яскраву особистість, однак "від того, що ти запхнув у дупу перо, ти не став павичем".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...