БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

суботу, 14 січня 2017 р.

МИСТЕЦТВО МРІЯТИ....

"Мета цієї книги - зробити вас переможцем" - так уперше звернулася до читачів 1978 року колишня офіціантка та 44-річна самотня мати двох дітей Барбара Шер. За майже 40 років її перша з семи книг-бестселерів була видана мільйонами примірників та стала справжньою біблією для коуч-тренерів по всьому світі. Написані легко та натхненно, її книги допомогли мільонам людей стати успішними, краще зрозуміти себе й здійснити свої мрії, перетворивши їх на чіткі цілі та зробивши їх реальністю.
Шер, Барбара. Мистецтво мріяти. Як отримати те, чого насправді бажаєш / Б. Шер, Е. Готтліб ; [пер. з англ. О. Зосімової]. - Х. : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. - 432 с. 
Пригадайте, ким ви мріяли бути, допоки життя не внесло жорстких корективів, якими талантами були обдаровані. І дайте відповідь на непросте запитання: "Ким би ви могли стати?" Цікаві й оригінальні вправи допоможуть визначитися з цілями, розробити та візуалізувати стратегію їх досягнення та навчать долати труднощі. Переборіть свій страх, відпустіть минуле й рухайтеся вперед, бо життя надто коротке, а ваш унікальний потенціал надто цінний, аби марнувати його. Невпинно мрійте, міцно стійте ногами на землі та втілюйте свою мрію в життя!
ОТЖЕ, ми  маємо право на мрії, нехай навіть ілюзорні, тому що у світі немає нічого  однозначного, а життя буде яскраве, барвисте, мальовниче лише тоді, коли ми потурбуємося повірити в це й побачити її мінливість і багатогранність...
ЧИТАЙТЕ... МРІЙТЕ... І МРІЇ ЗБУДУТЬСЯ...

1 коментар:

  1. А від себе хочу добавить, щоб реалізувати свою мрію, потрібно на деякий час забути про мріяння, закатати рукава, всерйоз взятися за справу і гарненько попрацювати на шляху до успіху. І тільки в тому випадку, якщо це зроблено, мрія може бути реалізована. Втім, перед усім цим потрібно правильно оцінити свої сили, щоб зробити висновок про те, чи є мрія досяжною.

    ВідповістиВидалити

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...