БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

понеділок, 5 грудня 2016 р.

ЛАУРЕАТИ ОБЛАСНОЇ ПРЕМІЇ ІМЕНІ ЛЕОНІДА БРАЗОВА

"Відлуння слова ветерана": лауреати обласної премії імені Леоніда Бразова. До 100-річчя від дня народження письменника та 10-річчя заснування премії : біобібліог-рафічний покажчик / упорядник Н. М. Требіна; обласна бібліотека для юнацтва ім. Олеся Гончара. – Полтава, 2016. – 42 с. 
В посібнику подаються матеріали про лауреатів обласної премії ім. Л. Бразова за 2007–2016 рр. за хронологією її вручення у відповідних номінаціях. 2014 року премія не присуджувалась. Біографічні дані, відомості про творчу, наукову діяльність лауреатів не є вичерпними, вони подаються вибірково. Звання, посади, рід занять лауреатів вказані на момент одержання премії. Література подається у логічній послідовності. Допоміжний апарат – зміст, іменний покажчик лауреатів премій. Адресується покажчик бібліотечним працівникам, вчителям, краєзнавцям, студентам, старшокласникам.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...