БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 3 листопада 2016 р.

ЧИ ЛЕГКО БУТИ МОЛОДИМ? СУЧАСНЕ ЖИТТЯ І ПРОБЛЕМИ МОЛОДІ

Молодь – це сила, яка здатна змінити життя суспільства, вона часто виходить за рамки, ламаючи стереотипи, шукаючи нові покликання. За молоддю – завтрашній день, але це «завтра» починається вже сьогодні. Нинішніми діями, кроками, думками молодь будує фундамент свого майбутнього та майбутнього своєї держави. Бібліографічний покажчик висвітлює проблеми, які хвилюють сучасну молодь: реалізація та захист прав, безробіття, роль та місце в суспільному житті країни.
Покажчик адресований не лише молодіжній аудиторії, але й представникам соціальних інституцій, що працюють з молоддю: вчителям, викладачам вишів, працівникам бібліотечних установ, фахівцям в галузі молодіжної політики, працівникам громадських та політичних організацій, психологам.
Матеріал не є вичерпним.
Чи легко бути молодим? Сучасне життя і проблеми молоді : бібліографічний покажчик / упоряд. Т. М. Базир; обласна бібліотека для юнацтва ім. О. Гончара. – Полтава, 2016. – 56 с.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...