БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 11 серпня 2016 р.

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МОЛОДІ

Молодь – особливо енергійна частина людства. Молодь завжди кипить ентузіазмом, прагне до змін, прагне боротися зі злом і утверджувати справедливість. Ідея відзначання Міжнародного дня молоді була запропонована самою молоддю.
12 серпня 1998 року в Лісабоні відбулася Всесвітня конференція по справах молоді. За пропозицією цієї конференції Генеральна Асамблея ООН встановила святкувати Міжнародний день молоді (12 серпня). 
Крім того, конференція внесла рекомендації організувати пропагандистські та просвітницькі заходи, в першу чергу для молодих людей, про Всесвітній програмі дій, виробленої ООН в 1995 році і стосується саме молоді.
У той час як молодь складає одну чверть світової робочої сили, на неї припадає половина безробітних. Ринки праці зазнають труднощів із забезпеченням стабільної зайнятості з гарними перспективами для молодих людей, за винятком висококваліфікованих фахівців.
Сьогодні у світі налічується майже 3 мільярди жителів у віці до 25 років. Більше півмільярда з них живуть в бідності. Понад 100 мільйонів дітей не відвідують школу. Щодня близько 30 тис. дітей вмирають від убогості. Щодня 7 тис. молодих людей заражаються ВІЛ / СНІДом.
Генеральний секретар ООН закликав міжнародне співтовариство визнати взаємозалежність поколінь і вирішувати проблеми різного віку спільно.
У цей день привітання отримують молоді хлопці та дівчата. Молодість – найяскравіша частина життя. В молодості у людини є безліч можливостей, а також сили для їх реалізації.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...