БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

суботу, 14 травня 2016 р.

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ

Щорічно в усьому світі 18 травня святкується Міжнародний день музеїв. 
У цей день музеї відкривають свої двері для всіх бажаючих, зовсім безкоштовно й з радістю показуючи свої виставочні зали, нові експонати.
Міжнародний день музеїв святкується в усьому світі з 1977 року, коли 11 генеральна конференція ІCOM (Іnternatіonal Councіl of Museums - Міжнародна рада музеїв), що проходила в Москві й Ленінграді (РФ), ухвалила рішення щодо пропозиції російської делегації про щорічне професійне свято. Кілька років знадобилося для того, щоб суспільство усвідомило необхідність такого свята.
На передденні  свята  від щирого серця побажаємо працівникам музеїв творчої енергії, вдалих пошуків, цікавих знахідок, благополуччя і достатків, здоров'я і щастя, адже саме завдяки цим людям, ми маємо змогу на власні очі побачити історичну та культурну спадщину, що дісталася нам від наших пращурів і яку вони ретельно оберігаєте. 
Пропонуємо переглянути серію бібліографічних видань про музеї України.
Покажчик знайомить читачів з цікавими музеями України. Щоденно десятки тисяч громадян України, іноземні туристи, прагнучи збагатити свої знання, зустрітися з прекрасним, відвідують музеї. Музеї дають змогу побувати в давньому минулому, побачити сьогодення людства, його здобутки і навіть заглянути у майбутнє. Пропонується інформація, яка знадобиться під час проведення змістовного дозвілля. 
Покажчик адресований учням, студентам, педагогам, працівникам музейних закладів, туристам та широку колу читачів.
В бібліографічному покажчику ви можете познайомитися з музеями України: історичними, природничими, нетрадиційними Мандруючи Україною і відвідуючи музеї, ви
здивуєтесь, які вони багаті та цікаві, які шедеври в них зберігаються. І це видання допоможе зробити свій вибір,
який із музеїв відвідати.
Покажчик адресований учням, студентам, педагогам, працівникам музейних закладів, туристам та широкому колу читачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...