БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 3 грудня 2015 р.

ДЕНЬ ІНФОРМАЦІЇ

Завітавши 3 грудня 2015 р. до бібліотеки на день інформації, де їхній увазі в загальній читальній залі О. М. Бондар був представлений відкритий перегляд новинок з фаху: літературознавчих досліджень, монографій, розробок уроків, сценаріїв, енциклопедичних, довідкових, словникових видань.
З серіями сучасних українських книг: "Бібліотека Шевченківського комітету", "Золотий письменник України", "Коронація слова", "Читацький клуб", "Популярні книжки" та інших, підбірками книг для дітей та підлітків, наявних у відділі міського абонементу, ознайомила філологів О. Б. Павленко.
Інформаційний огляд нових матеріалів і публікацій у фахових періодичних виданнях та представлених на тематичних виставках у залі періодики та документів іноземними мовами провела В. І. Матяш.
Зацікавили вчителів і нові біобібліографічні розвідки, досьє про життя і творчість письменників-полтавців, краєзнавчий календар на 2016 рік, інформація про земляків – лауреатів всеукраїнських і обласних літературних премій, представлена Н. М. Требіною.
Мовники отримали візитки, консультації щодо користування ДБА бібліотеки, тем і матеріалів для написання учнями науково-дослідницьких робіт.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...