БІБЛІОГРАФІЧНА ПОЛИЧКА

09:00 Загальнонаціональна хвилина мовчання пам’яті загиблих у війні проти росії. Схиляємо голови перед Героями, які боролися і загинули за наше майбутнє.

четвер, 24 вересня 2015 р.

ПОЗДОРОВЛЕННЯ БІБЛІОТЕКАРЯМ

Шановні колеги! Незабаром ми будемо святкувати професійне свято.
 Сьогодні книгозбірні – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства.
Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства.
Свято – це завжди таємниця та веселий, піднесений настрій. Від свята ми очікуємо зустрічі з друзями, сюрпризів та несподіванок. Ми пишаємося нашими колегами, адже  Саме вони — бібліотекарі, завжди відчиняють читачам двері у захоплюючий книжковий світ, допомагають зорієнтуватися у безмежному океані літератури тож поздоровляємо всіх працівників бібліотек, а також наших шанувальників з Всеукраїнським днем бібліотек.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...